Universeum!

I dag har vi fått göra en resa ut i rymden och upptäcka hur det är att leva och bo på en rymdstation. Hur gör astronauterna när de går på toaletten och varför är de fastspända när de sover? Vi fick utföra uppdrag och det blev även tid för en del lek och experiment i verkstaden. Vi har haft jätteroligt! Ett stort tack till de goa föräldrarna som var med och delade dagen med oss.


Prenumerera på nya blogginlägg

← Tidigare inlägg

Följande inlägg →

2 kommentarer

 1. Ulrika

  Jag hade möjlighet att vara med på Universeum tillsammans med klass 2B och Maria, Ingegerd samt några andra föräldrar i klassen. Tack för ett jättefint besök! Själva Universeum är ju alltid kul, denna gång i kombination med en enormt engagerad o kunnig föreläsare om rymden. Trots detta får jag nog säga att dagens största behållning var KLASSEN! En sådan supergrupp detta är! Så goa och fina de är mot varandra (och andra!). Intresserade, sjyssta och trevliga mot varandra! En sådan gemenskap det finns i denna grupp – tänk att vårt barn får vara en del av detta! Tack till de fina pedagogerna som finns i klassen och alla goa barn ( och alla föräldrar som lagt grunden här 🙂 ).
  Forskningen visar att elever lär bättre i en trygg grupp – knappast en nackdel det heller…..
  Hälsar Stellas mamma

  • Fröken Maria

   Det är fantastiskt att få vara lärare till dessa goa barn och jag håller med Stellas mamma, det är ni där hemma som lägger grunden till detta fina!

Kommentera