Vi arbetar med hösten både ute och inne. I veckan har vi varit ute och plockat svamp och sorterat dem efteråt. Svampens delar har vi också repeterat. Vi tillredde och smakade smörstekt svamp tillsammans med Carina! I klassrummet har vi skrivit höstdikter utifrån våra sinnen. Vi har även tagit del av höstpoesi och därefter skapat konstverk i pastell och vattenfärg. Visst blev det fina verk?! Ta en titt ovanför dörren till vårt klassrum. Den är täckt i löv som vi klippt själva!

Vår VFU-student Antonia har lärt oss sången om Mulle Mask!

Här är texten till sången:


Vi funderar på hur hösten ser ut, luktar och känns och skriver därefter höstdikter.

Fina höstloppor i fönstret.

Under vår utelära fann vi många svampar!

Smörstekt svamp!

Vi får ta del av lite höstpoesi och därefter måla fritt.

Fina konstverk blev det!


Prenumerera på nya blogginlägg